Generatii de copii s-au jucat cu blocurile terminale colorate. Acum, alti producatori de jucarii pun pe piata produse compatibile cu Lego, care pot completa orice colectie.

Nu exista nicio alta jucarie care sa descrie orasul si viata orasului intr-un mod atat de detaliat si precis precum constructorii in curs de dezvoltare ai seriei Lego City. Perfecte pentru o gama larga de varste, aceste seturi vor multumi cu siguranta atat baietii, cat si fetele.

Probabil fiecare mic constructor viseaza la propriul oras (Lego City), construit dupa un proiect individual. Lego City este un vis din copilarie pe care il indeplinesc constructorii din seria Lego City, facand posibila crearea de cladiri unice, speciale, strazi deosebite si tot felul de structuri diferite.

Lego City este o lume creata de mainile copilului tau conform planului sau personal de constructie, este un miracol adus la viata de diversele < href="https://www.omvo.ro/promotii/lego-city/665">seturi de joaca Lego City si de imaginatia copilului. In aceasta lume, totul va fi aranjat asa cum a intentionat autorul si este supus exclusiv legilor sale.

Cu seturile Lego City, copilului tau ii va fi usor sa inteleaga lucrurile de zi cu zi care il inconjoara: cum functioneaza pompierii sau departamentul de politie, lucratorii de la ambulanta si camionul de gunoi, cum sunt construite cladirile etc.

Lego City Police

Cu jucaria Lego City Police, copilul se va simti ca un adevarat gardian al legii. Cladirea mare a sectiei de politie, formata din trei etaje, este dotata cu heliport, iar in interiorul cladirii se afla o sala de audieri, o camera de politie si o camera de inchisoare.

Citeste continuarea aici: Lego City pentru copii si adulti

{{clean}}
{{clean2}}