Craciunul provoaca o adevarata nebunie decorativa. Se decoreaza bradul de Craciun, se impodobesc ferestrele si masa de sarbatoare si chiar fatada casei.

Din fericire, exista o metoda de a simplifica totul – daca visezi la un consistenta si eficienta, vezi ce tendinte in materie de decoratiuni Craciun vor domni in acest an.

Totul indica faptul ca de Craciun nu te vei plange de plictiseala – designerii ofera o multitudine de solutii interesante, asa ca vei putea alege dintre idei cu adevarat eficiente.

Daca te intrebi cum sa impodobesti bradul si sa iti decorezi casa de sarbatori, afla despre tendintele pentru decoratiunile Craciun.

Culori indraznete in tendinte pentru acest Craciun

Culorile traditionale de Craciun sunt o combinatie de rosu, auriu si argintiu cu verde . Dar pentru aceste sarbatori de iarna, decoratiunile ar trebui pastrate intr-un ton putin mai indraznet si mai inchis.

Verde, visiniu, maro, bleumarin si nuantele inchise de gri vor oferi un efect decorativ elegant. O astfel de paleta in sezonul de iarna va crea o combinatie de vis si va insufleti interiorul, mai ales in comparatie cu griul peisajului din afara ferestrei.

Dupa cum mentioneaza designerii de interioare, culorile traditionale de Craciun sunt in mod firesc mereu in top si indiferent de tendintele din acest an, merita sa pariezi pe rosu sau auriu clasic. Este o solutie atemporala.

Craciun in stil vintage

Craciunul este plin de obiceiuri traditionale si ritualuri de familie, motiv pentru care este indisolubil legat de atmosfera vintage. Cei mai multi dintre oameni probabil au o colectie de globuri vechi sau alte decoratiuni Craciun care sunt mostenite de la generatiile anterioare.

Citeste continuarea aici: Descopera tendintele acestui sezon in materie de decoratiuni Craciun

{{clean}}