Cizmele, precum blugii, sunt una dintre acele elemente de baza ale garderobei pe care le-am considerat drept perfecte – indiferent de inaltimea, forma sau marimea ta, poti sa arati orice stil si sa arati ca Nina Proudman de la Offspring.

Poti alege cizme lungi intr-o gama variata de forme, texturi si dimensiuni astfel incat sa te bucuri de cele mai importante avantaje ale lor.

Sezoanele recente au aratat ca cizmele peste genunchi si botinele cu toc bloc au devenit atat de populare incat aproape ca am uitat de indragitul model de mijloc: cizmele pana la genunchi.

Ridicandu-se pana la o inaltime care se aseaza confortabil intre jumatatea gambei si genunchi, clasicul model incercat si purtat de toata lumea este inca un element esential pentru orice tinuta.

Dar nu toate cizmele sunt create la fel. Acelasi lucru este valabil si pentru picioare. Iata cateva indicatii despre ce sa cauti atunci cand cumperi varianta perfecta, indiferent de forma picioarelor.

Imbraca-te strategic

Gandeste-te la ce le vei purta in mod predominant. S-ar putea sa ti se potriveasca bine picioarele goale in magazin, dar s-ar putea sa te confrunti cu probleme daca nu poti sa-ti bagi blugii in cizme.

Nu vrei sa arunci bani pe cizme pe care le poti purta doar cu colanti sau jambiere daca denimul este principalul tau element de baza de iarna. Cumpara acele cizme lungi dama care sa se potriveasca in cat mai multe tinute.

Alege variante de lungimi potrivite

Citeste continuarea aici: De ce iubesc femeile cizmele lungi si cum trebuie purtate

{{clean}}
{{clean2}}