Bucataria este partea cea mai sociala si mai plina de viata a majoritatii locuintelor, locul preferat de multi pentru mici intalniri si, fara indoiala, cel mai aglomerat spatiu din intreaga casa.

Poate ca ceea ce conteaza cel mai putin este problema dimensiunii. Mare sau mica, trebuie sa fie un spatiu care sa se potriveasca cu tine si cu stilul tau de viata.

Daca te-ai hotarat sa iti proiectezi urmatoarea bucatarie sau sa o schimbi, ar trebui sa fii constient de diferitele optiuni care iti sunt disponibile.

Acest lucru te va ajuta sa profiti la maximum de spatiul tau si sa faci alegerea cea mai potrivita pentru nevoile tale.

Tine cont de faptul ca de confortul si utilizarea pe care vrei sa o dai bucatariei depinde in mod direct distributia pe care o alegi, asa ca trebuie sa fii foarte precaut si sa analizezi toate optiunile.

In acest articol iti prezentam o serie de sfaturi si caracteristici care te vor ajuta sa abordezi acest nou proiect si, mai ales, sa il faci ca la carte.

Alege piesele de mobilier

Deoarece apartamentul sau casa ta beneficiaza de o bucatarie mare si spatioasa, vei putea combina piesele de mobilier exact cum iti doresti.

Daca te hotarasti sa amenajezi o zona de dining in incapere, vei gasi o gama variata de mese pentru bucatarie, dar si scaune de diferite modele si dimensiuni.

Chiar daca te bucuri de o bucatarie de dimensiuni mari, tine minte sa pastrezi in aceasta doar obiectele si decoratiunile de care ai cu adevarat nevoie; acestea fiind organizate in sertare, dulapuri si alte spatii de depozitare.

In caz contrar, nu vei mai avea la dispozitie o incapere atat de generoasa.

Cu sau fara insula, in forma de L, in forma de U, sau cu mobilier in paralel… exista multe tipuri de bucatarii si fiecare are propriile particularitati, asa ca este normal sa ai mii de indoieli si intrebari.

Bucatarii in forma de L

Aceasta este cea mai frecventa optiune utilizata in majoritatea locuintelor.

Citeste continuarea aici: Amenajarea ideala pentru o bucatarie

{{clean}}
{{clean2}}